Kézbedugós kézszárító felszereltség

 • Csöpögő víz elvezetés

  Slim kézbedugós kézszárító más gyártó kézszárítóival ellentétben csöpögővíz elvezetéssel rendelkezik.
  A kézszárítóba bedugott vizes kézről a dupla légborotva átlagosan 15-20 csepp vizet is leszed. Más kézszárítóknál a lecsöpögött víz a készülék oldalán lefolyik és a padlón összegyűlik.

  A slim kézbedugós kézszárítón egy nyílás található, ami a lecsöpögő vizet a készülék alján elhelyezkedő vízgyűjtő tartályba vezeti.
  A vízgyűjtó tartály 885ml víz befogadására képes. A benne látható túlcsordulónak köszönhetően nem folyik vissza a készülékbe a lecsöpögött víz. Amennyiben a kézszárító víztartály tele van, úgy a panelen kontroll LED jelez!

 • Tápkábel csatlakozás

  Slim kézbedugós kézszárító tápkábel kialakítása egyedi. Egyedi igényeknek megfelelően gyártásnál figyelembe vettük, hogy fix bekötésre és tápkábeles bekötésre is alkalmas legye a kézszárító.

  Fix bekötés esetén a gyári tápkábel szétvégágására, blankolására nicsen szükség. 3 fogas csatlakozójának köszönhetően bármikor átalakítható dugvillás bekötéssé.

  A kézbedugós kézszárító 220-240V feszültséget használ.

  A kézbedugós kézszárító hosszú élettartalmának megörzése érdekében elengedhetetlen, hogy megfelelő takarításon essen át a készülék 2 havonta! Karbantartási részletekért katt ide.

 • Kézbedugós kézszárító panel

  Slim kézbedugós kézszárító egyedi panellel rendelkezik. Új, leegyszerűsített design segítségével több funkció is állítható.
  Legelső gomb az on/off - bekapcsoló gomb. Megnymásával a mellette elhelyezkedő LED kijelző pirosan világít. Amennyiben ki szeretnénk kapcsolni a készüléket 3 másodpercig kell lenyomva tartani a gombot.

  A következő gomb a levegő kiáramlás szabályzó. Ennek megnyomásával a bal kontrol LED zöld színben világít. Ekkor a készüléknél állítani lehet, hogy a légkiáramlás 90 m/s vagy 60 m/s legyen. Ennek megfelelően 220V - 240V és 1100W - 2200W.

  Az utolsó előtti kijelző a vízgyűjtő tartályt figyeli. Amennyiben a tartály megtelik, úgy a kontroll LED világít. Ebben az esetben üríteni kell a tartályt.

  Az utolsó kapcsoló a hideg-meleg levegő gomb. Bekapcsolásakor a mellette található LED kijelző pirosan ég (ekkor meleg levegőt fúj).


Kérdése van, problémába ütközött?

Kérdés, észrevétel esetén állunk szíves rendelkezésre!
+36-30-934-7853 rendel@hm.hu